Καλωσορίσατε στο Liberty's School

Έτος ιδρύσεως: 1996

Γνωρίζοντας όλοι ότι η μάθηση είναι ένας αναγνωρισμένος θεσμός των προγόνων μας, αυτόν εμείς υπηρετούμε με σύνεση και υπευθυνότητα.

Το σχολείο σε πείσμα των καιρών και των αδιάκοπων αλλαγών καινοτομεί και προσπαθεί να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, προσφέροντας στους μικρούς μαθητές του ότι καλύτερο έχει δώσει η παραδοσιακή εκπαίδευση αλλά και ότι πιο επίκαιρο και σύγχρονο μα πάνω από όλα ποιοτικό δίνει το σημερινό μοντέλο.

Η Διεύθυνση του Liberty's School και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό σας καλωσορίζουν. Θεωρώντας ότι τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής του παιδιού με βάση τις σχέσεις του με το άμεσο περιβάλλον, καθορίζεται η θέση του για την υπόλοιπη ζωή του, φροντίσαμε πολύ ώστε από τον άρτια διαμορφωμένο χώρο, το επιστημονικά μελετημένο πρόγραμμα και οι ιδέες που πηγάζουν μέσα από το σχολείο μας, σαν προέκταση της οικογένειας, θα το βοηθήσουν να αναπτύξει την προσωπικότητα του και να συμβάλει θετικά στην ένταξη του στο κοινωνικό σύνολο.

Σχολαστικά στελεχωμένο από έμπειρες Ελληνίδες και Αγγλίδες παιδαγωγούς, επιλεγμένες με μεγάλο βαθμό ευαισθησίας καθώς και ικανότητας στο να διδάσκουν με σεβασμό το παιδί σαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα, έτσι ώστε να υπάρξει μεταξύ τους μια σχέση αγάπης, αλλά εμπιστοσύνης και συναισθηματικής συμμαχίας για να μπορέσει να μάθει πρώτα απ’ όλα να κατανοεί και να σέβεται τον εαυτό του.

Στεγασμένο σε μια γωνιακή παραδοσιακή μονοκατοικία στο Χολαργό, με παιδική χαρά, κήπο με ειδικό τάπητα για μεγαλύτερη ασφάλεια, κατάλληλος μεγάλος εσωτερικός χώρος συγκέντρωσης και ψυχαγωγίας, με βιβλιοθήκη, πιάνο, κουκλόσπιτο, κουκλοθέατρο, projector και computer corner όπως και άλλες γωνιές, αίθουσες άνετες και εξοπλισμένες με πλούσιο παιδαγωγικό υλικό είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του Liberty’s School.

Στόχοι του Liberty's School

  •  Παροχή ενός ευχάριστου και ασφαλούς περιβάλλοντος.
  •  Παροχή μίας ήρεμής, ουσιαστικής και ευτυχισμένης ατμόσφαιρας.
  •  Προώθηση ενός θετικού κλίματος με αμοιβαίο σεβασμό, φροντίδας και ανοχής.
  •  Παρότρυνση των μαθητών στο να εκτιμούν και να φροντίζουν το περιβάλλον στο οποίο ζούν.
  • Παρότρυνση των μαθητών στο να αναπτύξουν αυτοπειθαρχία και υψηλές προσδοκίες.
  •  Εφαρμογή της επιβράβευσης στους τρόπους καλής συμπεριφοράς όπως και της καλής δουλειάς.


  • Υμηττού 60, 155 61 Χολαργός Τηλ: 210 6513178 E-mail: info@libertyschool.gr

    2011 Liberty's School | All Rights Reserved | Web design by (Brainwave creative - Pc Force)